Coole Kidsnacht 2022

De coolste aftrap van je herfstvakantie

Coole Kidsnacht

Ontdek ons maakmuseum in het donker

Op vrijdag 14 oktober 2022 trapt Museum Joure de herfstvakantie af met een superleuke activiteit: de Coole Kidsnacht. Een bijzondere tocht na sluitingstijd door een (schemer)donker museum. De avond duurt van 17.00 tot ongeveer 21.00. Je kunt aansluiten wanneer je wil. Bestel je online dan krijgen begeleiders € 0,50 korting.

coole kidsnacht 2022 joure

Dingen die pas opvallen met een zaklamp erop

’s Avonds als het (schemer)donker is, ziet het museum er heel anders uit. Donkere hoekjes, spannende nisjes en gekke details op klokken, die pas opvallen als je er een lampje op richt. De route leidt je langs alle bijzondere plekken en eindigt bij mooi weer in de tuin, waar je nog even lekker kunt schommelen op onze kunstschommels en een kopje warme chocolademelk kunt drinken.

Schemer of écht donker

Wil je een echte nachtelijke beleving in het museum? Kies dan een starttijd na zonsondergang (dat is op 14 oktober na 18.50 uur). Liever een minder donker museum? Start dan aan het eind van de middag.

coole kidsnacht 2022

Tickets Coole Kidsnacht

€ 0,50 korting voor begeleiders als je online bestelt

Entree voor kinderen t/m 16 jaar is € 3,50 en voor begeleiders € 8 (€ 8,50 aan de deur). Tickets zijn inclusief een warme chocolademelk, koffie, thee of limonade. Kinderen kunnen alleen onder begeleiding van een volwassene naar binnen.

Verder in deze herfstvakantie:

De Maakfabriek!

In de herfstvakantie is er weer De Maakfabriek! Speciaal voor kinderen van ca. 8 tot ca. 14 jaar.

En ook buiten vakanties zijn we een superleuk museum voor kinderen.

Klokkenmaker Freerk Pasveer Museum Joure