Coole Kidsnacht 2021

In Museum Joure

Coole Kidsnacht – Ontdek ons maakmuseum in het donker!

Tijdens iedere herfstvakantie kun je in Museum Joure de Coole Kidsnacht beleven! Superleuk voor kinderen tot en met 16 jaar. Houd deze pagina in de gaten voor de exacte datum en het programma van Coole Kidsnacht 2021!

Dit gebeurde er tijdens afgelopen Coole Kidsnacht:

Op 9 oktober 2020 trapte Museum Joure de herfstvakantie af met een superleuke activiteit: de Coole Kidsnacht. Een bijzondere tocht na sluitingstijd door een donker museum. De Coole Kidsnacht startte om 18.00 en duurde tot ongeveer 21.00.

’s Avonds als het donker is, ziet het museum er heel anders uit. Donkere hoekjes, spannende nisjes en gekke details op klokken, die pas opvallen als je er een lampje op richt. De route leidt je langs alle bijzondere plekken en eindigt bij mooi weer in de tuin, waar je nog even lekker kunt schommelen op onze kunstschommels en een kopje warme chocolademelk kunt drinken. Ja, de Coole Kidsnacht is een prachtige gelegenheid om Museum Joure op een heel andere manier te ontdekken!

coole kidsnacht 2020 museum joure

Ook tijdens de herfstvakantie: De Maakfabriek!
Tijdens de herfstvakantie organiseert Museum Joure van maandag t/m vrijdag weer De Maakfabriek, speciaal voor kinderen van ca. 8 tot 14 jaar. De uitdaging tijdens deze vakantie is om je eigen drinkbeker, -fles of ander drinkgerei te maken. Eerst ga je op speurtocht naar de mooiste serviezen in het museum en daarna ga je in onze Maakfabriek zelf aan het werk. Ook hier geldt: boeken via de website is noodzakelijk! Klik hier voor meer info.