Kinderfeestje in het museum

Dat is leuk!

Helaas, kinderfeestjes zijn tijdelijk niet boekbaar.

Een kinderfeestje in het museum

Een kinderfeestje in het museum? Dat is superleuk! Museum Joure heeft een heel leuk programma voor kinderfeestjes. En voor iedereen is er een gratis glas limonade.

‘Oan it wurk’ op je kinderfeestje

Deze inloop-activiteit staat altijd klaar en kun je doen als je tenminste 1 (volwassen) begeleider per 4 kinderen beschikbaar hebt. Per groepje krijg je een kistje mee met opdrachten. Daarmee ga je allerlei leuke dingen doen, zoals een theezakje maken, koffiemalen, je naam in metaal stansen, en meer. Een glas limonade zit bij de entree in.

Goed om te weten: bij dit programma is geen begeleiding aanwezig en je kunt geen eigen eten en drinken meenemen.

Boek kinderfeestje ‘Oan it wurk’

Boek via onderstaande knop de entreekaartjes. Als je als volwassene met 4 kinderen komt, dan boek je in het ticketsysteem: 1 volwassenen-ticket voor de begeleider (evt. museumkaart), 2 kindertickets vol tarief, 2 kindertickets 50% korting. Kom je met 8 kinderen en 2 volwassenen? Dan boek je dit 2 keer. En bij 12 kinderen en 3 begeleiders 3x, enzovoort. 

schommeltuin

Het kinderfeestje gaat door in de tuin

Niet alleen is het museum voor kinderen superleuk, bij mooi weer is ook de museumtuin een plek vol plezier. Tussen de oude bomen en pakhuisjes hangen in de zomer prachtige, grote schommels. Kinderen zweven er heerlijk weg met hun vriendjes en vriendinnetjes. Een leuke afsluiter van het kinderfeestje.

Meer weten over een kinderfeestje in het museum?

We maken er graag een superleuk kinderfeestje van. Heb je vragen of wil je dat wij de boeking in orde maken, stuur dan een mail naar info@museumjoure.nl.

#MuseumJoure

Foto’s maken in een museum? Bij ons mag het! En deel ze gerust op social media. Volg Museum Joure op Instagram en Facebook.