De Maakfabriek

Tijdens vakanties - en soms erbuiten ;)
Tickets

De LenteMaakfabriek is open!

Tijdens de Museumweek (begin april) ging de LenteMaakfabriek open, en dat blijft-ie voorlopig! Dat betekent dat kinderen dit voorjaar elke dag kunnen genieten van de Doe/Speurtocht in én om het museum. Hieronder meer.

kinderen in museum joure friesland

Doe/speurtocht voor kids

Alle materialen liggen voor je klaar

De LenteMaakfabriek bestaat dit jaar uit een uitgebreide Doe-/Speurtocht met het thema ‘lente’. Overal zijn korte activiteiten; in het museum én in de heerlijke museumtuin. Dus hartstikke leuk bij zowel mooi als regenachtig weer. De materialen liggen voor je klaar in een vrolijk lentetasje.

Je kunt een gewoon kaartje kopen
Aanmelden voor deze Maakfabriek is niet nodig: je koopt (hieronder) gewoon een kaartje voor het museum: € 5,50 (online) of € 6,- (aan de kassa) per kind, inclusief glas limonade. Vanaf het derde kind krijg je 50% korting. Voor volwassen begeleiders geldt ook de gewone entreeprijs. Heel veel doe- en speurplezier!

maakfabriek actie reactie

Korting als je online boekt

  • NBestel hier met € 0,50 korting t.o.v. de kassaprijs
  • NGratis limo, thee en koffie in het museumcafé
  • NGratis annuleren tot een dag voor bezoek
  • NGratis parkeren naast het museum

De Maakfabriek?

Activiteitenprogramma voor kinderen

Elke schoolvakantie (en soms daarbuiten)

Elke schoolvakantie gaat de Maakfabriek van Museum Joure open. Kinderen gaan op onderzoek uit in het museum, om daarna als echte designers of ambachtslieden de mooiste dingen te maken. Onze museumdocenten begeleiden ze daarbij. Elke editie van de Maakfabriek heeft een ander thema en andere activiteiten. Superleuk en leerzaam!