Bedrijfsuitje in Friesland?

Museum Joure!

Bedrijfsuitje Friesland

Museum Joure: voor informele én formele bijeenkomsten

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Friesland, of een inspirerende locatie voor een zakelijke bijeenkomst of presentatie? Dat is Museum Joure. Het museum beschikt over alle faciliteiten voor een geslaagd bedrijfsuitje of zakelijk event.

maak museum friesland

Ideale locatie voor bijvoorbeeld een:

  • Bedrijfsuitje
  • Kerstborrel
  • Heidag
  • BHV-cursus
  • Seminar
  • Presentatie

Ondernemers als Douwe Egberts wisten het te maken op dit monumentale industrieterreintje.

Ruimte voor groepen of bedrijfsuitje

Groeps- en presentatieruimte

In ‘it Kofjelokaal’ is ruimte voor 60 tot 100 personen. Een ideale ruimte om het bedrijfsuitje te starten of te eindigen, om te lunchen en koffie te drinken, maar ook om een presentatie of seminar te houden. De ruimte is voorzien van een beamer, scherm, goede geluidsinstallatie en natuurlijk lekker koffie en thee.

bedrijfsuitje friesland museum joure

Ook voor kleine groepen

Kom je met een kleine groep? Dan kunnen jij en je collega’s ook in het sfeervolle museumcafé plaatsnemen. Museumcafé De Túnkeamer is gevestigd in de prachtige tuinkamers van de familie De Jong, de voormalige eigenaren van Douwe Egberts.

Bijeenkomst of bedrijfsuitje + het museum

Een bezoek aan ons verrassende ‘maakmuseum’ kan een welkome onderbreking of mooie afsluiter zijn van een zakelijke bijeenkomt, maar ook een leuk bedrijfsuitje op zich. Daarbij is van alles mogelijk als het gaat om lunch, koffie met gebak, high tea’s en rondleidingen. We denken graag met je mee. Voor groepen vanaf 15 personen is er een voordelig groepsarrangement.

Neem contact met ons op voor een voorstel op maat:
0513 – 41 22 83
info@museumjoure.nl

Aanrader

“Groot museum dat bestaat uit verschillende onderdelen. Één looproute, zowel binnen als buiten. Eigenlijk een klein dorpje. Interactief. Je moet er ongeveer 1,5 uur voor uittrekken.”

Chicken811 uit Oegstgeest, via Tripadvisor

historische gebouwen museum in friesland

Meer over het museum

Museum Joure is meer dan de bakermat van Douwe Egberts. Het is een verrassend ‘maakmuseum’ met maar liefst vier ‘maakroutes’:

  • Route Douwe Egberts
  • Route Friese klokken
  • Route Metaal
  • Route Drukkerij

Deze plattegrond van het museum geeft een goed overzicht.

#MuseumJoure

Foto’s maken in een museum? Bij ons mag het. En deel ze gerust op social media. Volg Museum Joure op Instagram en Facebook.