Bedrijfsuitje Friesland

Museum Joure!

Bedrijfsuitje Friesland

Museum Joure: voor informele én formele bijeenkomsten

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Friesland, een mooie plek voor je borrel, of een inspirerende locatie voor een zakelijke bijeenkomst of presentatie? Dat is Museum Joure. Het museum beschikt over alle faciliteiten voor een geslaagd bedrijfsuitje of zakelijk event.

historische gebouwen museum in friesland

Voor ieder bedrijfsuitje

 • NInformeel bedrijfsuitje
 • NKerstborrel
 • NHeidag
 • NBHV-cursus
 • NSeminar
 • NPresentatie

  Ondernemers als Douwe Egberts wisten het te maken op dit monumentale industrieterreintje.

  Ruimte voor groepen of bedrijfsuitje

  Groeps- en presentatieruimte

  In ‘it Kofjelokaal’ is ruimte voor 60 tot 100 personen. Een ideale ruimte om het bedrijfsuitje te starten of te eindigen, om te lunchen en koffie te drinken, maar ook om een presentatie of seminar te houden. De ruimte is voorzien van een beamer, scherm, goede geluidsinstallatie en natuurlijk lekker koffie en thee.

  bedrijfsuitje friesland museum joure

  Ook voor kleine groepen

  Kom je met een kleine groep? Dan kunnen jij en je collega’s ook in het sfeervolle museumcafé plaatsnemen. Museumcafé De Túnkeamer is gevestigd in de prachtige tuinkamers van de familie De Jong, de voormalige eigenaren van Douwe Egberts.

  Combinatie bedrijfsuitje + museumbezoek

  Een bezoek aan ons verrassende ‘maakmuseum’ kan een welkome onderbreking of mooie afsluiter zijn van een zakelijke bijeenkomt, maar ook een leuk bedrijfsuitje op zich. Daarbij is van alles mogelijk als het gaat om lunch, koffie met gebak, high tea’s en rondleidingen. We denken graag met je mee. Voor groepen vanaf 15 personen is er een voordelig groepsarrangement.

  Neem contact met ons op voor een voorstel op maat: info@museumjoure.nl

  Metaal

  Meer over het museum

  Museum Joure is meer dan de bakermat van Douwe Egberts. Het is een verrassend ‘maakmuseum’ met maar liefst vier ‘maakroutes’:

  • Route Douwe Egberts
  • Route Friese klokken
  • Route Metaal
  • Route Drukkerij

  Deze plattegrond van het museum geeft een goed overzicht.

  Aanrader

  “Groot museum dat bestaat uit verschillende onderdelen. Één looproute, zowel binnen als buiten. Eigenlijk een klein dorpje. Interactief. Je moet er ongeveer 1,5 uur voor uittrekken.”

  Chicken811 uit Oegstgeest, via Tripadvisor

  #MuseumJoure

  Foto’s maken in een museum? Bij ons mag het. En deel ze gerust op social media. Volg Museum Joure op Instagram en Facebook.