Speciaal voor groepen

Arrangementen, groepsruimte en korting!

Leuk groepsuitje bij mooi én slecht weer

Museum Joure is leuk voor jong en oud, én voor zowel mannen als vrouwen. Bekijk, ruik en proef op de bakermat van Douwe Egberts en beleef puur vakmanschap in maar liefst 10 historische panden. Ze worden omgeven door een mooie tuin aan het water en een gezellig terras. Dit alles maakt Museum Joure een perfect groepsuitje bij zowel mooi als slecht weer.

Waarom een groepsbezoek aan Museum Joure

• Korting voor groepen
  • Inclusief koffie, thee of ranja
  • Genieten bij mooi én slecht weer
  • Sfeervolle groepsruimte It Kofjelokaal
  • Vrij parkeren voor auto’s en touringcars naast het museum
  • Rolstoelvriendelijk & Gratis rolstoel lenen
  • Grote tuin met gezellig terras
  • Lunches en high tea’s

Groepsarrangement ‘Museumbezoek + Drankje’

Dit populaire arrangement is voor groepen vanaf 15 personen en is inclusief:

• Korting op de entreeprijs. Een bezoek kost dan nog maar € 6,50 per volwassene en € 3,50 per kind.
  • Een kop lekkere koffie of thee, natuurlijk van Douwe Egberts of Pickwick. Voor kinderen is er ranja of thee.
  • Een gereedschapskistje met een doe-blad voor kinderen, daarmee kunnen ze zelf het museum ontdekken.

Het groepsarrangement kun je naar wens uitbreiden met:

• Echte Friese oranjekoek of lekkere appeltaart.
  • Een tweede kop koffie.
  • Een rondleiding. Tot 20 personen kost de rondleiding € 20. Bij grotere aantallen geldt € 1 per persoon. Vraag een rondleiding minstens 14 dagen voor het bezoek aan.

Het bezoek gezamenlijk starten of afronden?
Dat kan in onze nieuwe groepsruimte It Kofjelokaal. We serveren de koffie/thee dan in deze ruimte.

Heeft het groepsbezoek een informeel karakter?
Dan kunnen groepsleden ook individueel het museum verkennen en op een moment naar keuze een kop koffie of thee drinken in ons sfeervolle museumcafé De Túnkeamer.

Lunch of high tea

Het museum biedt in het museumcafé De Túnkeamer en in groepsruimte It Kofjelokaal uitgebreide lunches en high tea’s aan voor groepen van 10 tot 25 personen. Meer over onze lunch en high tea op de pagina van ons museumcafé.

Voorzieningen

Groepsruimte It Kofjelokaal
Sinds 2018 heeft het museum een sfeervolle en multifunctionele groepsruimte: It Kofjelokaal. Er is een beamer, scherm, een goede geluidsinstallatie en natuurlijk lekker koffie. Afhankelijk van de opstelling – tafels, bioscoop of staande receptie – is de ruimte geschikt voor groepen van maximaal 60 tot 100 personen. It Kofjelokaal is ideaal om een groepsbezoek gezamenlijk te starten en af te ronden.

Rolstoelvriendelijk
Museum Joure is goed toegankelijk voor mensen met een rolstoel, rollator of buggy. Op twee plekken zijn invalidentoiletten (en baby-verschoonruimtes). Er kan gratis een rolstoel worden geleend (beperkt beschikbaar).

Gratis parkeren naast het museum, ook bussen
Pal naast het museum is speciale parkeerruimte voor touringcars. Wie met de auto komt, kan ook gemakkelijk en gratis parkeren op het naastgelegen parkeerterrein Sinnebuorren.

Busmaatschappijen, welkom!
Ook busmaatschappijen weten Museum Joure goed te vinden. Groepen vermaken zich uren in ons uitgebreide museum en worden onthaald in ons gezellige Kofjelokaal. Voor leden van Busidee geldt een speciaal tarief.

Reserveren of meer informatie

Groepsarrangement, lunch of high tea reserveren? Bel 0513 – 41 22 83 of stuur een e-mail naar info@museumjoure.nl. We helpen u graag!

Echt een heel leuk museum. Heel divers en ook een beetje nostalgie.

Ina, via Google Reviews