Met je valentijn naar Museum Joure

Verstuur je (anonieme) uitnodiging via ons

 

Op een originele manier je valentijn verrassen? Verstuur je valentijnskaart via Museum Joure! Daarmee nodig je je valentijn uit voor een gezamenlijk bezoek aan het museum, inclusief gezellig kopje koffie/thee in het museumcafé óf een heerlijke high tea. Natuurlijk kunnen jullie ook het museum bezoeken.

Romantisch toch?

Hoe werkt het?

Hieronder boek je (uiterlijk 13 februari 12.00 uur) een valentijnsbezoek voor 2 personen aan Museum Joure en geef je het adres van je valentijn door. Vervolgens regelt Museum Joure dat er een speciale kaart (zie hieronder) naar je geliefde wordt gestuurd met de uitnodiging. Dat kan anoniem of met je naam erbij.

museumcafe joure

Aan jou de keuze

Je kunt kiezen uit 2 mooie ‘valentijns-aanbiedingen’ voor de periode van 14 t/m 18 februari:

  • De kaart + een bezoek voor 2 personen aan het museum + een kopje koffie en/of thee (€ 25 voor 2 personen)
  • De kaart + een bezoek voor 2 personen aan het museum + een uitgebreide high tea (€ 65 voor 2 personen)
Houd er rekening mee dat een high tea ongeveer een uur duurt en jullie bezoek aan het museum ook minimaal een uur. Het museum sluit om 17.00 uur, dus spreek op z’n laatst om 15.00 uur af.

Bestellen kan eenvoudig onderaan deze pagina.

Geen match, geld terug

Op de kaart wordt je valentijn gevraagd om per mail aan het museum door te geven of hij/zij aanwezig kan en wil zijn. Zo niet, dan vervalt je reservering en hoef je dus ook niet te betalen. Uiteraard laten we direct weten wat de reactie van je valentijn is.

Valentijn museum joure

Uiterlijk 13 februari (12.00 uur) boeken

Om er zeker van te zijn dat de uitnodiging op tijd bij je valentijn is, dien je de actie uiterlijk 13 februari voor 12.00 uur te boeken. Dit doe je eenvoudig via het formulier hieronder.

Veel plezier

Boek hier jouw valentijnsverrassing (Geen match? Geld terug)

  • Op de kaart wordt je valentijn gevraagd om per mail aan het museum door te geven of hij/zij aanwezig kan en wil zijn. Zo niet, dan vervalt je reservering en krijg je je geld terug.
    Wil of kan je valentijn niet? Dan krijg je je geld terug.
    We versturen je kaart op tijd en 'gewoon' via PostNL, maar we hebben geen invloed op eventueel oponthoud dat door hen veroorzaakt wordt.
  • 0,00 €

  • Betaal eenvoudig met iDEAL. Na betaling ontvang je een e-mail, dit is je toegangsbewijs. Printen is niet nodig.

#MuseumJoure

Foto’s maken in een museum? Bij ons mag het. En deel ze gerust op social media. Volg Museum Joure op Instagram en Facebook.