‘Help pake & beppe de vakantie door’
Smikkelen en sneupen in De Smaakfabriek!

In de voorjaarsvakantie (19 t/m 22 feb) pakt Museum Joure uit met De Smaakfabriek! Als echte codekrakers gaan kinderen met (groot)ouders aan de slag om een muizeninvasie te bestrijden. Om de puzzel op te lossen, moet je overal proeven, maken, tekenen, buigen en vormen. Leuk, creatief en lekker.

Alle recepten, aantekeningen en ideeën kun je kwijt in je notitieboekje. De Smaakfabriek is onderdeel van ‘Help pake & beppe de vakantie door’, dat betekent dat per volwassene een kind gratis entree heeft!

Educator Vera Damhuis vertelt: “In ons museum laten we zien hoe in Joure vroeger en nu allerlei spullen gemaakt werden – gewone en bijzondere – van koffie en thee tot klokken en boeken.”

Kinderen gratis entree!
Programma ‘De Smaakfabriek’ vindt plaats van dinsdag 19 t/m vrijdag 22 februari van 13:30 uur tot 16:30 uur in Museum Joure aan de Museumstraat. Per betalende volwassene mag één kind gratis naar binnen, ook mag er gebruik worden gemaakt van de museumjaarkaart. Wij verzoeken iedereen om er rekening mee te houden dat het programma minstens 1,5 uur duurt.