Laden von Ereignissen

" Alle Veranstaltungen

• Dieses Ereignis ist vorbei.

Museumswoche: Entdecken Sie die Welt von Douwe Egberts

5. April 2022 14: 00 - 10. April 2022 16:00

schönes Zimmer Museum joure

Volg een (gratis) rondleiding en bewonder salons die normaal gesloten zijn voor publiek. Van dinsdag 5 tot en met zondag 10 april vindt in Museum Joure de Museumweek plaats. Thema is ‘Open je wereld’. In deze week zijn er iedere dag om 14.00 en 15.00 uur gratis rondleidingen. Bezoekers worden meegenomen in de wereld van Douwe Egberts – en naar prachtige salons die normaal gesloten zijn voor publiek.

De rondleiders vertellen mooie verhalen over dit wereldwijd opererende bedrijf en nemen de bezoekers mee door de panden van Museum Joure. Daar kun je het eerste winkeltje van D.E., de Witte Os, en de prachtige salons van de voormalige eigenaren van Douwe Egberts bekijken. Van tevoren opgeven via de site is aan te raden, want vol=vol. Deelnemers betalen alleen de reguliere entreeprijs voor het museum van € 8 (online) of €8,50 (aan de kassa) per persoon. Met een ticket voor het museum is de rondleiding gratis.

Museumswoche

Die Nationale Museumswoche wird vom Museumsverband organisiert. Natürlich ist auch das Museum Joure mit von der Partie. Bei Führungen erhalten die Besucher einen Einblick in die Welt von Douwe Egberts. Dieses ursprüngliche Jouster-Unternehmen wurde in den Räumlichkeiten des Museum Joure gegründet. Hier befinden sich auch die Familiensalons und ein schöner Tagungsraum. Orte, die normalerweise geschlossen sind. Die Fremdenführer können die besten Geschichten über sie erzählen. Viele von ihnen haben in der Firma gearbeitet und kennen die Geschichte aus erster Hand.

Ticket + Buchung einer kostenlosen Führung (voll=voll)

De rondleiding kun je van tevoren boeken via deze pagina of aan de kassa. Deelnemers betalen alleen de normale entreeprijs voor het museum (€ 8 bij online boeken / € 8,50 aan de kassa). Klik bij het boeken het tijdslot van 14.00 of 15.00 uur aan.

Start:
5 april 2022 14:00