Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop creatief met chocolade in Museum Joure

20 december 2019 13:30 - 15:30

De kunst van het genieten voor alle leeftijden

In het kader van de tentoonstelling “De kunst van het genieten” organiseert Museum Joure samen met Feel Good Chocolate een workshop chocolade maken. Tijdens de workshop maak je onder leiding van ervaren chocolademakers je eigen gepersonaliseerde reep. De workshop is geschikt voor een breed publiek, het is leuk voor groepjes vriendinnen, ouders met volwassen of jonge kinderen, of collega’s die de kerstvakantie samen willen inluiden. Je hoeft je overigens niet per groepje in te schrijven, ‘enkelingen’ zijn ook van harte welkom.

Aanmelden via deze link >

De workshops vinden plaats op vrijdag 13 en 20 december en duren van 13.30 uur tot ca. 15.30 uur. Daarna moeten de chocolade-kunstwerken in de koeling uitharden en heb je tijd om het museum en de tentoonstelling te bekijken. Tussen 16.00 en 16.30 kun je je zelfgemaakte chocoladereep ophalen en in een mooi geschenkdoosje mee naar huis nemen.

De kosten bedragen € 15,- per deelnemer, inclusief een kopje koffie, thee of glaasje limonade, een entreebewijs voor het museum en natuurlijk de chocola! Voor kinderen tot 16 jaar zijn de kosten € 11,50, deelname kan alleen onder begeleiding van een volwassene.

Tijdens de workshop ga je werken met verschillende chocoladekleurtjes die gemaakt zijn van biologische groente, kruiden, fruit en bloemen. Alle gekleurde en donkere chocolade wordt door Feel Good Chocolate haar chocolatier vervaardigd.

Je kunt bijvoorbeeld je naam in chocolade schrijven of een leuke tekening in gekleurde chocolade maken. Als je nog niet zo oud bent kan je lekker vingerverven of met chocolade spetteren. Vind je het moeilijk om zelf iets te bedenken dan kan je tekeningen overtrekken en daarna met gekleurde chocolade invullen.

Het eindresultaat is altijd bijzonder mooi en veel lekkerder plus gezonder dan een chocoladereep uit de winkel. Feel Good Chocolate haar plantaardige biologische chocolade is vrij van lactose, chemische kleurstoffen en witte suikers.

Gegevens

Datum:
20 december 2019
Tijd:
13:30 - 15:30

Locatie

Museum Joure
Geelgietersstraat 1-11
Joure, 8501 CA Nederland
Telefoon
0513-412283
Bekijk de site van Locatie