Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tryater met In Leafde  in ’t Haske te Joure

31 oktober 2014 20:00

Gratis

Na de legendarische verfilming met Clint Eastwood en Meryl Streep en de recente musicalversie op Broadway speelt Tryater nu The Bridges of Madison County.

tryater-in-leafde-fotograaf-Marije-Kuiper-235x300Na de legendarische verfilming met Clint Eastwood en Meryl Streep en de recente musicalversie op Broadway speelt Tryater nu de toneelversie van R.J. Waller’s roman The Bridges of Madison County. Nog niet eerder werd het verhaal op toneel verteld en daarmee heeft Tryater de wereldpremière. The Bridges of Madison County is een universeel liefdesverhaal, gespeeld door Nynke Heeg, Eelco Venema en Joke Tjalsma.

Terug in het huis van hun jeugd op het platteland, ontdekken broer en zus een ongewoon liefdesverhaal. Aan de oude keukentafel, diep in de nacht, raken Michael en Caroline steeds verder verdiept in het leven van hun moeder. Haar grote geheim, een romantische liefdesrelatie in haar huwelijk, komt aan het licht.
Natuurfotograaf Robert Kincaid, ‘de laatste cowboy’, reist naar het platteland om de overkapte bruggen te fotograferen, die de provincie Madison zo beroemd maken. Hij ontmoet Francesca Johnson. Man en kinderen zijn een midweek weg en ze is alleen thuis. Vanaf dat moment bloeit er een liefde op die sterker is dan ze beiden ooit voor mogelijk hielden.

Michael en Caroline worden geconfronteerd met de pijnlijke vraag of wij de mensen die het dichtst bij ons staan, eigenlijk wel echt kennen. Beide kinderen ontrafelen een alles overstijgende liefde en geven deze grote liefde een plek in de huidige rationele wereld, waarin mensen niet zo makkelijk meer geloven in magie. Tryater neemt het publiek mee in een verhaal over verlangen, dromen en romantiek. En over realiteit en opoffering.

Naar het boek The Bridges of Madison County van R.J. Waller

Deze voorstelling is te zien op vrijdag 31 oktober 2014 om 20.00 uur in ’t Haske, Vegelinsweg 20 te Joure. Entreeprijs bedraagt € 14,00 / € 12,50 / € 10,00. Kaarten zijn in de voorverkoop bij de VVV de Friese Meren –  Gaasterland in Joure (0513 416030) en op de dag van de voorstelling aan de zaal verkrijgbaar.

Gegevens

Datum:
31 oktober 2014
Tijd:
20:00
Kosten:
Gratis

Locatie

‘t Haske