Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing natuurfotograaf Jan Tijsma

18 april 2023 20:45 - 22:00

Jan tijsma lezing

Als er iemand prachtig over de flora en fauna, maar ook over de ontstaansgeschiedenis van Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân kan vertellen, is het wel Jan Tijsma. Als natuurfotograaf is hij vrijwel dagelijks in de natuur te vinden. Tijdens al die momenten ‘buiten’ heeft hij prachtig, kleurrijk beeldmateriaal verzameld. Je ziet én hoort het tijdens deze lezing/presentatie op de ledenavond, die ook voor niet-leden te bezoeken is.

Inloop vanaf 20.30 uur, start om 20.45 uur. Tickets bestel je onderaan deze pagina.

“Twaalf maanden landschap, natuur en vogels”
Sinds 2008 is Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân het werkterrein van fotograaf Jan Tijsma. Over dit bijzondere gebied heeft hij verschillende presentaties gemaakt. Op de jaarlijkse ledenavond vertelt hij over zijn hobby en neemt hij ons mee op pad het landschap in met een kleur- en klankrijke audiovisual “Twaalf maanden landschap, natuur en vogels”. Jan is Grut Ambassadeur van het Nationaal Landschap, vrijwilliger bij natuurorganisaties en als zodanig ook verbonden aan bezoekerscentrum Mar en Klif. Daar zijn ook veel van zijn foto’s te bewonderen. Met zijn lezingen heeft hij de afgelopen jaren duizenden liefhebbers mee laten genieten van zijn hobby en passie.

Entree
Leden van de Vriendenvereniging hebben gratis toegang (2 personen per lidmaatschap) tot de lezing, inclusief koffie/thee en oranjekoek. Niet leden betalen € 5,00 per persoon.
Ben je nog geen vriend van Museum Joure en wil je dit wel worden (minimale bijdrage € 20,00 per jaar), ga dan naar www.vriendenvanmuseumjoure.nl en meld je aan.

Gegevens

Datum:
18 april 2023
Tijd:
20:45 - 22:00