Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Familiefilm kijken in het museum!

29 december 2023 13:30 - 15:00

Notenkraker

Gezellig met de hele familie naar ‘De Notenkraker en de Toverfluit’ in Museum Joure

Op 29 december vertoont Museum Joure in samenwerking met Filmhuis Joure een echte familiefilm: De Notenkraker en de Toverfluit. Een prachtige animatiefilm over het meisje Marie en haar pop Notenkraker, geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De film start om 13.30 uur en duurt 84 minuten (exclusief pauze).

Entree
Kosten zijn € 7,50 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen t/m 17 jaar, inclusief een kopje koffie, thee of glas limonade. Reserveren is niet nodig, meld je op tijd aan de balie. Vervolgens geldt dan vol = vol.

De Notenkraker en de Toverfluit
Een jaar is verstreken sinds Marie’s vader is gestorven. Het is oudejaarsavond en ze hoopt op een wonder. Het leven moet een wending ten goede nemen. Helaas wacht haar een onaangename verrassing. Marie ontdekt dat haar moeder, om haar huis te kunnen behouden, gedwongen is te trouwen met de weerzinwekkende geldschieter meneer Ratter. Als huwelijksaanzoek geeft hij Marie een pop die Notenkraker heet. Radeloos en wanhopig doet Marie een wens. Ze zou er alles voor over hebben om weer klein en zorgeloos te zijn. Maar dan ontdekt ze iets speciaals aan de pop…

Gegevens

Datum:
29 december 2023
Tijd:
13:30 - 15:00