Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Coole kidsnacht, ontdek het museum in het donker

9 oktober 2020 18:00 - 21:00

€ 4,00

Op 9 oktober trapt Museum Joure de herfstvakantie af met een superleuke activiteit: de Coole Kidsnacht. Een bijzondere tocht na sluitingstijd door een donker museum.  De Coole Kidsnacht start om 18.00 en duurt tot ongeveer 21.00. Entree voor kinderen t/m 16 jaar is € 4,00 en voor volwassenen € 8,00 (inclusief een warme chocolademelk). Let op: er zijn alleen online kaartjes te koop. Koop je ticket hier. Je kunt tijdens de Coole Kidsnacht dus geen kaartjes kopen aan de kassa. 

’s Avonds als het donker is, ziet het museum er heel anders uit. Donkere hoekjes, spannende nisjes en gekke details op klokken, die pas opvallen als je er een lampje op richt. De route leid je langs alle bijzondere plekken en eindigt bij mooi weer in de tuin, waar je nog even lekker kunt schommelen op onze kunstschommels en een kopje warme chocolademelk kunt drinken. Ja, de Coole Kidsnacht is een prachtige gelegenheid om Museum Joure op een heel andere manier te ontdekken!

De activiteit wordt Coronaproof aangeboden. Om de vijf minuten is er een startmoment. Per startmoment kan er één gezin/gezelschap van maximaal 6 personen starten. Kinderen kunnen alleen onder begeleiding van een volwassene het museum binnen. Museum Joure volgt het advies van de regering aangaande mondkapjes op en verwacht van de bezoekers dat zij de dan geldende richtlijn volgen.

Gegevens

Datum:
9 oktober 2020
Tijd:
18:00 - 21:00
Kosten:
€ 4,00

Locatie

Museum Joure
Geelgietersstraat 1-11
Joure, 8501 CA Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0513-412283
Bekijk de site van Locatie