Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert strijkorkest Regina Forte

17 januari 2023 08:00 - 17:00

Op zondag 19 februari organiseert de Vereniging Vrienden van Museum Joure een concert van het strijkkwartet Regina Forte. Voor leden van de vereniging èn andere geïnteresseerden. Het concert begint om 15.00 uur en vindt plaats in Museum Joure (Museumstraat 2). Leden van de vereniging hebben gratis toegang, andere bezoekers betalen € 7,50 per persoon. Aanmelden is noodzakelijk en kan via www.museumjoure.nl.

Strijkkwartet Regina Forte is ontstaan in Friesland in 2014 vanuit een gezamenlijke wens om strijkkwartetten te spelen. Ina, Anna, Inge en Andrea kennen elkaar uit allerlei Friese ad hoc orkesten en via hun banen in het onderwijs. Zij koesterden alle vier de wens om een mooi strijkkwartet op te richten. De dames beleven veel plezier aan het instuderen en uitvoeren van de prachtige composities die voor strijkkwartet zijn geschreven, zonder toeters en bellen of grootse effecten, maar van een muzikale schoonheid in zijn zuiverste vorm. Ze nodigen u van harte uit om te komen luisteren.

Vereniging Vrienden van Museum Joure

Leden van de Vriendenvereniging hebben gratis toegang (2 personen per lidmaatschap) tot de lezing, inclusief koffie/thee en oranjekoek. Niet leden betalen € 7,50 per persoon. Bent u geen vriend van museum Joure maar u wilt dit wel worden (minimale bijdrage € 20,00 per jaar), dan kunt u informatie hierover vinden op onze site www.vriendenvanmuseumjoure.nl.

Gegevens

Datum:
17 januari 2023
Tijd:
08:00 - 17:00