Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert Accordéon Mélancolique

8 september 2018 14:30 - 15:30

Concert Accordéon Mélancolique op 8 september
Tijdens Open Monumentenweekend in Joure

Tijdens het nationale Open Monumentenweekend treedt het duo Accordeon Mélancolique op in Museum Joure. Het concert start om 14.30 in de nieuwe zaal van het museum en duurt ongeveer een uur. Entree kost € 3,50 per persoon, inclusief toegang tot het museum èn een kopje koffie of thee! Het concert past prachtig in het thema van de Open Monumentendag: ‘In Europa`.

Het duo Accordeon Mélancolique is opgericht in 1984 en bestaat uit Cherie de Boer en Jean-Pierre Guiran. Beide zijn grotendeels autodidact en hebben ze zich toegelegd op het spelen van eigen werk, waarin verschillende invloeden merkbaar zijn, van Franse musettes tot Italiaanse volksmuziek en nog veel meer. Accordeon Melancolique heeft honderden concerten gegeven en heeft 7 CD’s uitgebracht. Meer informatie over Accordeon Melancolique is te vinden op http://www.acmel.nl/nl/.

Het concert van Accordeon Mélancolique is onderdeel van het Open Monumentenweekend-programma van Museum Joure. Wie een kaartje koopt voor het concert kan ook een bezoek brengen aan de andere activiteiten die het museum organiseert (en vice versa). Entree tijdens dit weekend is € 3,50 voor volwassenen en € 1,75 voor kinderen. Dat is zelfs inclusief een kopje koffie/thee of een glaasje ranja. 

Gegevens

Datum:
8 september 2018
Tijd:
14:30 - 15:30