Filofonisch Orkest in de Doopsgezinde kerk

Groepsfoto (2)Museum Joure organiseert op zondagmiddag 26 oktober een optreden van het Filofonisch Orkest in de Doopsgezinde kerk, Midstraat 70 te Joure.

Het Filofonisch Orkest is een groep enthousiaste musici, bestaande uit hout- en koperblazers, een slagwerker/zanger/presentator en een pianist. Dirigent Libbe Oosterman geeft leiding aan het ensemble. Het repertoire bevat (modern) klassieke en lichte muziek; vaak verrassend bewerkte composities van bijvoorbeeld Bach, Britten, Shostakovich, Mahler of Bernstein én speciaal voor het orkest geschreven stukken van Piet Ebber, Arjen Wassink en Libbe Oosterman. Een aantal nummers heeft teksten van Mick Hartstra. Al meer dan dertig jaar treden ze op tijdens culturele manifestaties en geven ze bijzondere en afwisselende koffieconcerten in kerkjes, schuren en theaterzalen.

Entreeprijs bedraagt € 10,00 ( t/m 16 jaar € 5,00) inclusief een kopje koffie of thee.
Aanvang 14.30 uur.
Kaarten zijn in de voorverkoop bij de VVV De Friese Meren-Gaasterland in Joure (0513 416030) en op de dag van de voorstelling aan de zaal verkrijgbaar.